Zwangerschapscursussen

Je gaat nu een hele bijzondere en mooie tijd tegemoet, maar de zwangerschap en geboorte van je kindje is ook een periode waarin je veel keuzes maakt. Je bereidt je voor op de komst van je baby en wilt alleen het allerbeste voor hem of haar en voor jezelf. Dit is het moment waarop je nadenkt over wat je belangrijk vindt voor de geboorte en de periode erna: wat zijn mijn wensen en welke mogelijkheden en keuzes zijn er?

Gelukkig sta je er niet alleen voor, want ik help je om je al tijdens de zwangerschap positief voor te bereiden op je bevalling en postpartum periode waarbij goed voor jezelf en je baby zorgen centraal staat.

 

Wij hebben ontzettend veel aan de cursus gehad. Wij wisten nog erg weinig over bevallen en alles wat er bij komt kijken, maar dankzij de cursus hebben we er erg veel vertrouwen in! We gaan alles loslaten en vertrouwen erop dat mijn lichaam aangeeft waar het behoefte aan heeft. Heel erg bedankt voor alles!

 

Liefs Nanneke en Bouke

Ik wist al dat ik deze cursus graag wilde doen als ik zwanger zou worden. De cursus was voor mij nog beter dan ik had verwacht. Heel inspirerend en heel veel geleerd. Ook fijn om dit samen te kunnen doen met Stefan. Bedankt voor alle fijne oefeningen en informatie.
Liesan en Stefan

Hartelijk dank voor de nieuwe, rustgevende inzichten die je ons hebt gegeven ter voorbereiding op de komst van ons 2e kindje.

Je bent een warm persoon die de cursus persoonlijk, interessant en leerzaam maakt.

Wij kijken uit naar de bevalling. Dank je wel!

Anne en André

Cursussen voor mama’s (en papa’s) to be

Klik op een van de twee mogelijkheden.

(1-daagse) cursus ‘Positief bevallen’

Mama Support Privécursus

Het beste voor jou en je baby