Privécursus

Volg de cursus ‘Positief Bevallen’ samen op een moment dat het jullie uitkomt. Tijdens de privécursus is er alle ruimte en aandacht voor jullie persoonlijke situatie en vragen.

Voel jullie welkom in de fijne praktijk van Mama Support voor deze geheel verzorgde cursus.

  We hebben er bewust voor gekozen om deze review na de bevalling te schrijven. De privécursus is het beste wat we konden doen voor de voorbereiding van onze bevalling. Nadat bekend werd dat we ingeleid zouden worden meerdere keren contact gehad met Mandy voor extra tips. Mandy staat altijd voor je klaar en neemt alle tijd om ervoor te zorgen dat je in je bubbel blijft. Ook heeft ze enorm veel kennis waarmee ze alle vragen heel zorgvuldig en meedenkend kan beantwoorden. Ze straalt een enorme rust uit die we mee hebben genomen naar de bevalling. We hebben dankzij deze cursus een zeer positieve terugblik op onze bevalling. Je krijgt alle tools mee om de regie in eigen handen te kunnen houden. Dit geldt voor beide ouders. Kortom; absoluut een aanrader!!

  Y. Dar

   

  Praktische informatie

   

  Duur: 2 x 2,5 uur, datum zelf in te plannen

  Locatie: Praktijk Mama Support, Waverlo 6, Didam

  (ook online te volgen)

  Kosten: €345,-*

  Inclusief:

  • Voorbereiding op de cursus per mail
  • Uitgebreide hand-out
  • Werkboek ‘geboortevoorkeuren’; een fijne tool om je eigen wensen met betrekking tot je bevalling in kaart te brengen
  • Extra contactmoment via zoom of telefoon van 1/2 uur voor al je vragen na aanleiding van de cursus en of doornemen van jullie geboorteplan
  • Goodiebag met leuke producten voor een Blije Mama en een Blije Baby

   

  * De cursus door veel verzekeraars (deels) vergoed, mede door AGB-code. Informeer voor de voorwaarden bij jouw verzekeraar.