Privécursus

Volg de cursus ‘Positief Bevallen’ samen op een moment dat het jullie uitkomt. Tijdens de privécursus is er alle ruimte en aandacht voor jullie persoonlijke situatie en vragen.

Door de privésetting kan de informatie van de cursus ‘Positief Bevallen’ flexibel ingezet worden op wat er bij jullie speelt. Hierdoor is er voldoende ruimte voor jouw/jullie emotionele en mentale beleving van de zwangerschap, bevalling en ouderschap. In het uitgebreide naslagwerk is alle praktische informatie terug te lezen.

Optineel is de cursus uit te breiden met een naconsult in de kraamperiode, waarin we in alle rust terugblikken op jouw/jullie ervaring van de bevalling. Lees hieronder meer over deze waardevolle aanvulling op de privécursus.

  Mandy is een ontzettend fijne vrouw. We hebben een privé cursus bij haar afgenomen en dat is erg goed bevallen. Ons kindje ligt in stuit en ze heeft ons hier bruikbare oefeningen voor mee gegeven (om hem te laten draaien). Ook verder heeft ze in deze privé cursus echt naar onze specifieke situatie gekeken, verder op weg geholpen, adviezen gegeven waarmee we rekening kunnen houden in het ziekenhuis, ademhalingstechnieken, massagetechniek, etc. Dit geeft meer rust en vertrouwen in het tegemoet gaan van de bevalling/keizersnede.
  Mandy zelf is een nuchtere en lieve vrouw. In onze ogen geen “zweverig” persoon, maar absoluut wel ruimdenkend!
  Mocht iemand in mijn omgeving een doula of bevallingscursus zoeken, dan zal ik Mandy zeker aanraden!!

  Jorien Zweverink

  We hebben er bewust voor gekozen om deze review na de bevalling te schrijven. De privécursus is het beste wat we konden doen voor de voorbereiding van onze bevalling. Nadat bekend werd dat we ingeleid zouden worden meerdere keren contact gehad met Mandy voor extra tips. Mandy staat altijd voor je klaar en neemt alle tijd om ervoor te zorgen dat je in je bubbel blijft. Ook heeft ze enorm veel kennis waarmee ze alle vragen heel zorgvuldig en meedenkend kan beantwoorden. Ze straalt een enorme rust uit die we mee hebben genomen naar de bevalling. We hebben dankzij deze cursus een zeer positieve terugblik op onze bevalling. Je krijgt alle tools mee om de regie in eigen handen te kunnen houden. Dit geldt voor beide ouders. Kortom; absoluut een aanrader!!

  Y. Dar

  Mandy heeft een warme, natuurlijke, transparante en kundige manier van begeleiden/coachen. Hiermee heeft ze ons geholpen de bevalling met meer vertrouwen tegemoet te gaan. Wij bevelen haar (individuele) cursus “Positief Bevallen” (of als opfriscursus) dan ook van harte aan! Stijn & Inge

  Inge van Wandelen

  Praktische informatie

   

  Duur: 2 x 2.5 uur

  Locatie: De privécursus wordt bij jullie thuis gegeven

  Kosten: €365,-*

  Inclusief:

  • Uitgebreide hand-out, als naslagwerk van de cursus en extra informatie voor de eerste periode met je baby
  • Werkboek ‘geboortevoorkeuren’; een fijne tool om je eigen wensen met betrekking tot je bevalling in kaart te brengen
  • Hulp bij het opstellen van jullie ‘geboorteplan’ waarin duidelijk is voor elke zorgverlener wat jullie echt nodig hebben om goed terug te kunnen kijken op de bevalling 
  • Mama Support goodiebag
  • Support via app of telefonisch, tot aan je bevalling
  • Telefonisch contact in kraamperiode om jullie bevalervaring na te bespreken

   

  * Het cursusbedrag is excl. reiskosten en eventuele parkeerkosten.

  * Informeer voor eventuele vergoeding (en voorwaarden) bij jouw verzekeraar.

   

  Wij zijn mandy heel erg dankbaar.
  We hebben de positief bevallen privecursus bij haar gevolgd en vonden deze heel erg fijn. Tijdens de cursus hebben we zo veel geleerd en hebben we samen gewerkt aan ons beeld en onze kennis van bevallen waardoor we ons echt voorbereid voelde. Ook mijn partner voelde zich na de cursus echt voorbereid hij had praktische ding die hij zou kunnen doen en daarnaast groeide het vertrouwen in elkaar omdat we samen konden oefenen met bepaalde technieken.
  Toen uiteindelijk mijn bevalling helemaal anders zou gaan lopen als dat ik gewenst had was mandy er weer om ons te helpen voorbereid de inleiding in te gaan. Ze gaf mij de informatie die ik nodig had en het vertrouwen dat ik het kon. We hebben goede en fijne bevalling gehad en dat komt ook zeker door de ding die we van mandy hadden geleerd.

  Anne Hendriksen