Doula, Zwangerschapsbegeleiding & Cursus

Hi,

Ik ben Mandy, trotse moeder, doula en gepasioneerd geboortewerker. Vanuit een blijvende fascinatie voor het prille begin, ben ik sinds 2016 actief werkzaam in de geboortezorg. Vele moeders en vaders heb ik de afgelopen jaren mogen ondersteunen in aanloop naar en tijdens de geboorte van hun kindje(s). Ik geloof dat een moeder de belangrijkste persoon is in het leven van haar baby. Hoe zij zich voelt is belangrijk, voor haarzelf en haar (ongeboren) kind. De basis van onze ontwikkeling (fysiek, mentaal en emotioneel) begint echter in onze eerste levensjaren. Dit is dan ook mijn drijfveer als doula en geboortewerker.

Vertrouwen en innerlijke kracht

“Terugkijken op een positieve bevalervaring is wat ik elke moeder wens, omdat zij de geboorte van hun kindje voor de rest van hun leven zullen onthouden.”

Kennismaking plannen?

Mama Support

Voor mijn zwangerschap ondersteunde ik vrouwen, als hormonaal balanscoach in hun zoektocht naar een vitaal leven. Toen ik zelf moeder werd, realiseerde ik me des te meer hoe belangrijk de basis voor de verdere ontwikkeling van een baby is. In mijn ogen begint dit bij de moeder. Vanuit deze visie is Mama Support ontstaan. Hoe een moeder zich fysiek, emotioneel en mentaal voelt (al tijdens haar zwangerschap) is heel belangrijk. Zij is immers de belangrijkste persoon in het leven van haar baby.

Jouw bewuste keuzes

Je zult merken dat je tijdens je zwangerschap veel informatie en adviezen krijgt, waardoor het niet altijd makkelijk is om daarin je eigen stem te vinden en bewuste keuzes te maken. Ik vind het fantastisch dat ik moeders en vaders, in deze unieke periode van hun leven mag ondersteunen. Te zien hoe zij hun eigen keuzes maken en hoe zij zich gehoord en gesteund voelen in de tijd rondom de geboorte van hun kindje. Dit alles legt de basis van een periode en ervaring waar je met trots en liefde op terug kunt kijken

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik ontmoet je graag!

Liefs Mandy 

Laat in mijn zwangerschap zijn wij in contact gekomen met Mandy en wat ging er een wereld voor ons open. De manier waarop zij naar zwangerschap en bevalling kijkt, paste totaal bij ons gevoel en de manier waarop wij de bevalling in zouden willen gaan. Na een intensief en erg prettig traject was Mandy bij onze bevalling. Zo bijzonder om te merken welke waarde een doula kan toevoegen aan een bevalling. Het vertrouwen, de steun en rustige aanwezigheid van Mandy heeft ons erg goed gedaan. Een eventueel tweede bevalling zou ik niet meer zonder doula willen doen.

– Jorien Stolwijk