Groepscursus

Je volledig onderdompelen tijdens de ééndaagse cursus , ter voorbereiding op de komst van jullie kindje. De (1-daagse) cursus ‘Positief Bevallen’ is dé complete zwangerschapscursus, waarmee je samen voorbereid op een positieve bevalervaring.

De cursus wordt gegeven in kleine groepen, waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke verdieping, al jullie vragen en interactie met andere aanstaande ouders.

 

  De eendaagse cursus ‘positief bevallen’ is een mooie cursus voor als je niet veel tijd hebt, maar toch goed voorbereid wilt zijn. De cursus geeft zowel tips en trucs voor voor als tijdens de bevalling. Mandy brengt de informatie op een leuke manier over. De cursus is van A tot Z interessant. Ondanks dat we al eerder een bevalling hebben meegemaakt, waren er toch nog nieuwe interessante weetjes. Het mooie naslagwerk dat we na de cursus meekregen hebben we nog een aantal keren goed doorgelezen. De cursus is zowel voor de vader als voor de moeder interessant. Er was alle ruimte voor persoonlijke inbreng en het stellen van vragen. We vonden het fijn dat het geen standaard ‘pufcursus’ was.

  Rowena Peters

  Praktische informatie

  Data 1-daagse cursus 2022

  Zondag 20 maart

  Zondag 29 mei (vol)

  Zondag 3 juli (vol)

   

  Tijd: 09.00 – 13.00 uur

  Locatie: Geboortecentrum Linde – Didamseweg 94a – 6902 PE Zevenaar

  De mooie grote locatie maakt dat er voldoende ruimte tussen de koppels gewaarborgd is. De goede ventilatie en maatregelen bieden koppels de ruimte om de cursus veilig te volgen op deze live cursusdag.

   

  Kosten: €149,-* p/k.

  Inclusief:

  • Digitale introductie: De fysiologische geboorte – als basis voor de cursusdag
  • Uitgebreide hand-out
  • Werkboek ‘geboortevoorkeuren’; een fijne tool om je eigen wensen met betrekking tot je bevalling in kaart te brengen
  • Koffie en thee, een verfrissend drankje, gezonde (en iets minder gezonde) snacks
  • Support via mail, app of telefonisch tot aan je bevalling
  • Goed gevulde Goodie Bag voor een Blije Mama & een Blije Baby

  * De cursus door veel verzekeraars (deels) vergoed, mede door AGB-code. Informeer voor de voorwaarden bij jouw verzekeraar.