Groepscursus

De ééndaagse cursus ‘Positief Bevallen’ is dè complete zwangerschapscursus waarmee je samen met je (geboorte)partner optimaal voorbereid op je bevalling. Ontdek wat jij nodig hebt om positief terug te kunnen kijken; wat belangrijk voor jou/jullie is rondom de geboorte van jullie kindje; èn hoe ook jij ontspannen en met vertrouwen de bevalling tegemoet kunt gaan. Lees meer

De cursus wordt gegeven in kleine groepen, waardoor er tijd en ruimte is voor persoonlijke inbreng, vragen en interactie met andere aanstaande ouders.

 

  De cursus ‘Positief Bevallen’ is een mooie cursus voor als je niet veel tijd hebt, maar toch goed voorbereid wilt zijn. De cursus geeft tips en trucs voor zowel voor als tijdens de bevalling. Mandy brengt de informatie op een leuke manier over. De cursus is van A tot Z interessant. Ondanks dat we al eerder een bevalling hebben meegemaakt, waren er toch nog nieuwe interessante weetjes. Het mooie naslagwerk dat we na de cursus meekregen hebben we nog een aantal keren goed doorgelezen. De cursus is zowel voor de moeder als voor de vader interessant. Er was alle ruimte voor persoonlijke inbreng en het stellen van vragen. We vonden het fijn dat het geen standaard ‘pufcursus’ was.

  Rowena Peters

  Hele fijne cursus!! Je leert meer over de verschillende fases van een bevalling en je krijgt hele bruikbare, praktische tips.
  Mandy vertelt alles heel rustig, duidelijk en neemt echt de tijd voor je. Ze geeft je het vertrouwen dat alles goed komt. De cursus Positief Bevallen is echt een aanrader.

  Kelly Huijs

  Praktische informatie

  Data 1-daagse cursus 2023

  Zondag 22 januari (vol)

   

   

  Tijd: 09.00 – 13.30 uur

  Locatie: Geboortecentrum Linde – Didamseweg 94a – 6902 PE Zevenaar

   

  Kosten: €149,-* p/k.

  Inclusief:

  • Online introductie: De fysiologische geboorte – als basis voor de cursusdag (in de week voor de live cursusdatum)
  • Uitgebreide hand-out
  • Werkboek ‘geboortevoorkeuren’; een fijne tool om je eigen wensen met betrekking tot je bevalling in kaart te brengen
  • Koffie en thee, een verfrissend drankje, gezonde (en iets minder gezonde ;-)) snacks
  • Support via mail, app of telefonisch tot aan je bevalling
  • Mama Support goodie bag

  * Informeer voor eventuele vergoeding (en voorwaarden daarvoor) bij jouw verzekeraar.

   

  Wij zijn heel blij dat we deze cursus bij Mandy gevolgd hebben. Het is fijn om te weten hoe een bevalling verloopt en wat er dan allemaal in je lichaam gebeurt. Welke fases je tijdens een bevalling doormaakt en wat je allemaal kunt doen om zo goed mogelijk te ontspannen. We hebben veel geleerd! Vooral die massagetechnieken zullen goed van pas komen 😉
  Mandy is heel professioneel en heeft de cursus heel fijn ingedeeld. Het was een gezellige cursus met een relaxte sfeer, vol waardevolle informatie en tips.

  Ook is het heel fijn dat de rol van de partner aan bod komt. Zo wordt hij/zij ook betrokken in de voorbereiding in aanloop naar de bevalling. Wat hij/zij kan doen om de bevalling zo fijn mogelijk te maken en om te ondersteunen!

  De handout die we na de cursus meekregen zullen we zeker nog een paar keer doorlezen als voorbereiding op de bevalling.

  Nogmaals bedankt voor het delen van al je kennis, tips en tricks. Wij gaan vol vertrouwen en positiviteit de bevalling tegemoet 🙂

  Laura Heusinkveld

  Erg leerzame cursus en heel leuk gegeven door Mandy Brummel. De cursus is een goede voorbereiding voor de bevalling.

  Sander Derksen