gegevens GRATIS ONLINE VOORLICHTING ‘BEVALLEN’

 

Zwanger zijn in deze roerige tijd kan extra vragen met zich meebrengen. Doordat verloskundigenpraktijken en ziekenhuizen rondom COVID19 zich moeten houden aan de aangepaste richtlijnen en protocollen, voor ieders veiligheid, zijn live bijeenkomsten en voorlichtingsavonden niet mogelijk.

Omdat ik het belangrijk vind dat jij als zwangere (en je partner) weet wat je kunt verwachten tijdens de bevalling geef ik de GRATIS ONLINE VOORLICHTING ‘BEVALLEN’.

Hierin komen onderwerpen aan bod als;

  • Fases van de bevalling en welke hormonen daarin een rol spelen
  • Bevallen thuis of in het ziekenhuis – een realistisch beeld
  • Pijnbestrijding
  • Het geboorteplan
  • Wat als het anders loopt

Na afloop van de online voorlichting is er ruimte voor jouw vragen.

 

Voor wie

Iedere zwangere (met haar partner) is welkom deel te nemen aan deze voorlichting. Het enige wat ik vraag is om je vooraf op te geven in verband met een beperkt aantal plekken om interactie mogelijk te maken.

 

Over mij

Als doula (geboortecoach) en zwangerschapsdocent heb ik de afgelopen 4 jaar vele koppels mogen begeleiden in aanloop naar de komst van hun kindje en mogen ondersteunen tijdens de bevalling. Ik vind het belangrijk dat zwangeren en hun partner weten wat ze kunnen verwachten tijdens hun bevalling. Daarom bied ik in deze roerige tijd deze voorlichting GRATIS aan. Hiermee hoop ik mijn steentje bij te dragen aan het ontlasten van de zorgverleners in de geboortezorg en zwangeren ondersteuning te bieden in aanloop naar hun bevalling.

 

Praktisch

Zolang als de maatregelen rondom corona van kracht zijn en er een gat is in informatievoorziening aan zwangeren, zal ik deze GRATIS ONLINE VOORLICHTING aanbieden via een interactieve online omgeving. Hiervoor hoef je niets te installeren. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je op aangegeven tijdstip toegang krijgt tot de voorlichtingsomgeving. Het enige wat je nodig hebt is een pc/tablet met camera/webcam.

Er is een maximum van 25 plekken per voorlichtingsmoment.

 

Data en tijd:

Dinsdag 7 april 19.30 – 21.00 uur

Overige data volgen na 7 april. 

 Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor deze gratis voorlichting ‘Bevallen’.

Ik respecteer je privacy en zal je gegevens NIET gebruiken voor marketingdoeleinden!