Blog

Blije Mama - Blije Baby Blog
Als je net zwanger bent komt er veel op je af. Je kunt met veel vragen zitten en vanuit je omgeving krijg je veel goedbedoelde adviezen, vaak gebaseerd op eigen ervaring. Op de site van MamaSupport zal met regelmaat blogs worden geplaatst over uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben jou en je baby tijdens je zwangerschap, de geboorte en postpartum periode. Dit doe ik niet alleen, maar samen met andere (geboorte)professionals met ieder hun eigen expertise en vakgebied. Samen willen wij informatie met je delen waar jij echt wat mee kunt. Dat jij weet wat ondersteunend voor je kan zijn in deze belangrijke periode in je leven. Want een blije mama is een blije baby!

5 tips voor zwangerschapsmisselijkheid.

Hoera, je bent zwanger! Hoe gelukkig je ook kunt zijn met dit nieuws, het betekend niet altijd dat je het zwanger zijn als prettig ervaart. Door een enorme hormoonwisseling in je lijf kunnen de zogenoemde zwangerschapssymptomen je soms behoorlijk in de weg zitten. Zolang je buik nog niet zichtbaar groeit en jij je baby nog niet voelt, zijn het de zwangerschapssymptomen die je laten voelen dat je zwanger bent. Er zijn echter symptomen die je behoorlijk in de weg kunnen zitten. Neem bijvoorbeeld zwangerschapsmisselijkheid. >>Lees Meer

Nieuwe website!

De nieuwe website is online! Aangezien ik er nog steeds hard aan werk kan het zijn dat je misschien iets tegenkomt wat nog niet klopt. Heb je vragen dan kun je mij het beste even mailen!

– Mandy Brummel